Nieuws

Hodgkin- of non-hodgkinlymfoom en moeite met eten en drinken?

Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is op zoek naar patiënten met de ziekte van Hodgkin of een non-hodgkinlymfoom die tijdens of sinds hun ziekte problemen hebben of hadden met eten en drinken.

Hodgkin- of non-hodgkinlymfoom en moeite met eten en drinken?

Je kunt met een interview meewerken aan het project 'De psychosociale gevolgen van het onvermogen tot eten'. Het project heeft als doel de zorg voor toekomstige patiënten en naasten te verbeteren.

Tijdens het interview praten jij en een naaste met een onderzoeker van IKNL over je ervaringen met eten en drinken. De naaste kan je partner zijn, een familielid, vriend of vriendin die regelmatig mantelzorg verleent. Op basis van alle ervaringen maakt het IKNL informatiemateriaal voor toekomstige patiënten en een e-learning module voor verpleegkundigen. 

Het eenmalige interview duurt een uur. Jouw naaste kan zich ook aanmelden. Samen met de onderzoeker bepalen jullie plaats en tijd van het interview. 

Heb of had jij moeite met eten of drinken? Meld je dan aan! Dat kan bij junior onderzoeker Nora Lize via telefoonnummer 06-31 90 54 13 of met een e-mail naar n.lize@iknl.nl.

Update: de aanmelding is inmiddels gesloten.

Beeld: Rawpixel