Disclaimer

 

Hoewel aan deze website grote zorg wordt besteed, kun je geen rechten ontlenen aan de inhoud. Stichting Hematon aanvaardt geen aansprakelijkheid die zou kunnen voortkomen uit de inhoud van de pagina's op deze websites. 

De websites waar de site van Hematon naar linkt worden door de redacteuren regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van de informatie. Maar dat betekent niet dat we aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van websites waar we naar linken. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

De weblogberichten die gedeeld worden via deze website vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende bloggers.

Word lid!

Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. Hematon maakt dat mogelijk met behulp van haar leden en donateurs. Als lid krijg je een welkomstpakket met het bijzondere boek 'Ervaringen', vol herkenning en informatie. Bovendien ontvang je vier keer per jaar Hematon Magazine: een blad boordevol interviews, nieuws en medische updates. 

Je ontvangt verder uitnodigingen voor regionale en landelijke bijeenkomsten waar je lotgenoten ontmoet en relevante informatie over je ziekte krijgt van artsen en andere deskundigen. Het lidmaatschap kost slechts € 25,00 per jaar.

Word lid!